#încer

Îți ating blând fiecare vertebră

Cu palmele curate mă agăț de șira spinării tale ca de o frânghie

Și mă înalț până la cer

Unde te găsesc așteptându-mă.

Suntem în raiul nostru etern

Mă iubești și uit de existența unui pământ căruia i se zicea plat până să pună niște kg în plus.

Am impresia că n-am cunoscut niciodată altceva în afară de înâlțimea unor așteptări

Pe care tu le depăștești, îndeplinindu-mi nevoie după nevoie…

Sarea din lacrimi devine tot mai dulce, cu fiecare întâlnire a buzelor tale cu ochii mei.

Te iubesc la nesfârșit.

#izolațiîmpreună

S-a lăsat frigul peste oraș. Plouă și e pandemie. Ne-am autoizolat față de presiunile societății și ne-am deschis unul spre celălalt. Am lăsat de-o parte teoriile fricii și ne-am învelit cu plapuma ta.

 Imi place când ești prezent. Când ești lângă mine și te concentrezi apăsat pe trăsăturile mele, mă analizezi cu intenții calde, făcându-mă să-ți cred fiecare promisiune. Adeseori îți cer cuvinte, ca dovadă a unei iubiri reale, dar tu preferi să mi te arăți poetic, prin feluri care definesc limbajul corporal. Mă atingi cu ochii pe jumătate închiși, ca și cum ne știm dintotdeauna, activându-mi simțurile și trupul, care mustește de dorință. Cu tine vreau iubire ca formă de incitare și prin incitare nu mă refer doar la joc, ci la conversații, priviri și puterea de a ne înțelege diferitele principii, fără a simți să ni le vulgarizam reciproc. Ce ciudat..cum încercăm să fim adulți când vine vorba de decizii, dar ce copii suntem de fapt..ce inocenți suntem când visăm! Și avem aceleași vise. Fantezii prostești, pâine prăjită cu unt și cu gem și apoi ne strângem în brațe Îți simt mirosul, tricoul de pijama și fericirea. Vreau să te cunosc atât de bine, încât să știu exact care  e momentul dedicat satisfacției voluptoase la care tânjim și vreau să-mi dau seama când ai nevoie să fiu lângă tine cu tot ce înseamnă spirit. Sper ca limbajul moralei mele să corespundă cu raționamentul tău și dacă asta nu se întâmplă de fiecare dată, și simțim să ne contrazicem, probabil ne vom suspenda propriile convingeri în avantajul unei ispite carnale, ce lasă cuvintele fără sens și provoacă un delir superb, doar ca să ne unească din nou. Poate e greșit să renunțăm la părți din noi pentru celălalt, dar și mai greșită este încercarea de a schimba un om pe care deja îl vrei cu toată ființa ta. Și până la urmă..diferențele se pot integra în viețile noastre sub formă de defecte. Iar defectele sunt cea mai proeminentă sursă de inspirație pentru oamenii îndrăgostiți

 Unul pentru celălalt suntem moliciuni printre arterele sufletului , pofte și plăceri inofensive. Niște ciudați în cognitivismul agreat de mediocritate, poate chiar niște artiști neînțeleși cum s-ar spune, dar chiar și așa, ne putem numi idei. Simple, nerușinate idei, evidențiate sub formă de..iubire!

#dragostemă


Trăiește-mă până la mare! Și acolo iubește-mă cu soarele, prin nisip, valuri și alte lait motive ce ilustrează textul pe care noi, împreună, îl scriem zi de zi. Povestea noastră mă fascinează. Te val până la nebunie și mă scrii până la stele, cu buzele pe trupul meu, lipindu-ne sufletele în tăcere. Gândurile tale și gândurile mele, alunecă într-o altă galaxie unde coexistă și atunci noi, noi, aici pe pământ, nu mai știm cine e cine. Mă regăsesc în pielea ta, iar tu, tu umple-mă de tine. Ce ni se întâmplă acum, e mai superb decât ce sperăm să ni se întâmple pe viitor. Suntem conștienți de prezent și felul în care redefinim noțiunea de iubire mă face să te rog să izbucnire-mă în patos de fiecare dată când te uiți la mine. Manifestă-mă așa cum îți vine. Și atunci vine de la sine. Totul. Nimic ce ține de fanteziile noastre nu poate fi asociat cu perversiunea, căci noi agape și noi ludus, fără scopuri, doar din menire. Hai și deliră-mă pe melodia noastră și dragoste-mă bine și apoi gândește-te cum să mă faci să rămân albastru infinit cu tine.

Inspiration: www.potecapemare.com
Insta: poteca_pe_mare

#definiție

  

Iubitul meu, m-ai îndrăgostit.

 Vreau să mă savurezi cu totul. De la săruturi fine ale tălpilor, la declarații abia șoptite, cu buzele la câțiva milimetri de gambe, urcând ușor spre coapse, cuprinzandu-le atent și unduindu-le într-un absurd duet al plăcerii cu durerea. Vreau mângâieri pe abdomen, și apoi vreau să-mi admiri cele două simboluri ale senzualității feminine, doar privindu-le. Vreau să faci asta mult timp. Pierde-te pe tine și regăsește-te în mine, atunci când îmi devorezi gâtul cu pofta unui om care nu a mai gustat dragostea pana atunci. Formează cu degetele tale linii asimetrice pe bărbia mea, pe obrajii mei îmbujorați și sărută-mi ochii și fruntea. Sărută-mi buzele, lung și cu răbdare și încearcă să-mi înțelegi fiecare curbă și formă..până ajungi la psihic. 

 Mi-aș dori să mă vezi. Să vezi că pentru felul meu ludic de a trăi fiecare senzație asociată cu frumosul nu se potrivește decât libertatea, ca formă de exprimare a iubirii. Și atunci când mă vei vedea, vreau să mi te dăruiesc dezbracată. Și îți voi porunci să fiu linsa. Dar nu te gândi la fantezia carnală, imaginează-ți dorința mea lăuntrică ce se referă la gura ta. Adică aceea de a fi înghițită cu totul și păstrată în singuranță. La tine în suflet. Dă-ti voie să simți. Un amestec de drag și de dorință, care să ne facă să uităm că suntem o femeie și un bărbat. Acum suntem o idee. O poveste. Un orgasm.

#neservim

Am descoperit existența pură. Prezentul. Fericirea, cum ar spune Aristotel. Poate..dacă îmi permiteți să exagerez și mai mult, aș spune că am inspirat cu ardoare o stare de beatitudine, de a cărei esență nu eram conștientă până atunci.

Mi-am asumat un risc, m-am îndepărtat de regulile de politețe și de normele morale pe care le știam atât de bine…și am cuprins delirul ca o nebună, l-am îmbrățișat până m-am simțit dezgustată de câtă fericire îmi provoca imoralitatea. Sunt impudică și liberă, chiar dacă din când în când mă cuprind stări de anxietate și panică și nu mai pot respira din cauza unor poveri sufletești, acel moment despre care vorbesc…acel sentiment de apogeu, care începea cu o delicată masturbare și se revărsa în multiple orgasme emoționale, unul după celălalt, ca o cascadă, mă face să nu cunosc noțiunea de regret! În acel moment de eliberare, m-am simțit ca într-un tablou conceput din artă naivă, pictat de un copil stângaci, dar care are talent. Au dansat ielele în jurul meu și misticul mi-a fost partener în fantezii sexuale. Te-ai servit cu mine, iar eu m-am servit cu tine și pofta noastră a fost mai mult decât bună, a fost un deliciu și o onoare. Am gustat din felurite arome dulci, combinate pe trupurile noastre, din sudoarea noastră și dorințe. Atât cât am putut, am încercat să-mi stăpânesc impulsurile, ca să nu-ți fie frică, dar să știi că nu mă pot desprinde de acel moment nici acum. Închid ochii și tot ce văd este un albastru infinit, pe care încerc să-l ating cu vârful limbii, dar el fuge de mine așa cum fug eu de demonii ce mă posedă de când nu te mai am.

Momentul despre care scriu a fost acela în care te-am privit în suflet pentru prima dată. Momentul în care mi-am contopit mirosul pielii cu gândurile tale desfrânate și ne-am iubit în întuneric, siguri pe lume. Acela a fost momentul măreț în care noi doi ne-am îndrăgostit.

#primaîntâlnire

  Cum trebuie să te comporți la prima întâlnire? Cât de mult timp trebuie să aloci pregătirii? Câte ținute noi trebuie să cumperi pentru o seară, că să bei un vin bun alături de un posibil partener sau cât de relaxat trebuie să fii la primul cappuccino, acompaniat de un croissant cu ciocolată și de fantezii legate de viitor?

  Când cunoaștem pe cineva care ne stârnește curiozitate și pare să abiă calitățile pe care le căutăm de-o viață la cineva, primul lucru pe care-l facem este să ne interesăm de trecutul lui amoros. Pe cine a iubit? Era mai frumos/frumoasă decât sunt eu? Încă o/îl mai iubește? Toți facem asta! Întrebarea este: CONTEAZĂ? La prima întâlnire noi deja venim cu portofoliul pe masă, comparându-ne cu cei din trecut și căutând modalități de a arata că suntem mai buni decât ei. Atunci când dai de persoana potrivită, de ce contează ce a fost înainte? Îl poți oare iubi, fără să te compari cu blonda cu sânii mari sau o poți iubi, fără să te gândești la ăla care a dus-o acu’ un an în Thailanda?

  Suntem atât de disperasți după iubire, încât reușim să stricăm totul chiar înainte să înceapă! Putem presiune pe noi înșine și încercăm să demonstrăm celuilalt că suntem exact ce caută. Fie că va exista un feedback pozitiv sau unul negativ din partea celuilalt, important este să ieșim bine din orice situație, ceea ce ne pune în postura de victimă. Mereu suferim după cineva care ne-a înșelat sau ne-a înjosit și acum căutăm afirmare. Dacă nu ne place de el/ea, plecam de la întâlnire, știind că nu vom mai răspunde la telefon niciodată. Dacă ne place, se instalează panica. “Cum trebuie să mă comport de acum încolo?” Dar ce facem atunci când găsim pe cineva care chiar ar fi dispus să ne iubească sincer? Mai știm să primim sau să oferim fericire?

  Vreau să trăim iubirea ca și cum suntem naivi. Vreau libertate în exprimarea sentimentelor și NU vreau să avem o primă întâlnire. Îmi doresc să ne prefacem că ne cunoaștem dintr-o altă viață și așa cum suntem acum, în pijamale, ciufuliți și fără prea mulți bani în portofel, aș vrea să mă inviți la a doua întâlnire. Nu știu unde, pășim după cum simțim..

  

  

#teoriahaosului

  Aș vrea să știu câți dintre noi suntem adepții teoriei haosului.

  Știți vorba aia: “prea bun ca să fie adevărat?” Ce se întâmplă cu cei obișnuiți cu drama, cei care percep dragostea ca pe un joc și au cele bune partide de sex după o mare ceartă, atunci când dau de cineva care le oferă liniște și siguranță? Când cineva nu pretinde că e greu de obținut, ne mai atrage? De ce devenim suspecți atunci când lucrurile vin de la sine? Dacă suntem genul de oameni care preferă să sufere, căci așa considerăm că trebuie să fie o relație, cum reușim să ne bucurăm de un om care ne oferă exact ce pretindem noi că dorim? Oare chiar ne dorim să întâlnim persoana perfectă? Sau e doar ceva ce zicem cu voce tare, fără să conștientizăm că noi vrem, de fapt, să trăim iadul unei iubiri imposibile?

  Ora 00:03. Sâmbătă seara. Numai ce plecasem dintr-un bar. Prea aglomerat, prea îmbâcsit de fum pentru starea mea de spirit. Avem poftă de exprimare liberă. Eram doar eu în casa mea imensă. Nu se auzea nimic în afară de sunetul stiloului care mângâia foaia și de buzele mele, care sorbeau cu poftă din paharul de vin. Am scris mult. Despre iubire, despre schimbare, despre cum ne schimbăm atunci când iubim și uitam de noi înșine, adâncindu-ne într-un scenariu fictiv. De ce transformăm principiul epicurean “urmărirea plăcerii și evitarea suferinței” în urmărirea plăcerii și îmbrățișarea suferinței?

  Oare adepții haosului știu să se bucure de o iubire sănătoasă sau vor rămâne mereu cu impresia că iubirea nu e altceva decât o dramă?

#imorali

  În ce masură trebuie să respectăm regulile, atunci când vorbim despre iubire și cât de tare ne e permis să ne abatem de la ele?

  Când ești într-o relație care atinge standardele morale ale societății, înseamnă că ești în grafic, te încadrezi perfect în tipar și toată lumea te ia drept exemplu pozitiv. Dar ce se întâmplă atunci cand ajungi într-o situație care nu are la bază un cod etic? De unde știi că e bine să acționezi într-un anumit fel? Ba mai mult…marea problemă: ce vor crede ceilalți despre tine?

  Eu nu am putut niciodată să respect “regulile”, căci îmi place să mă las condusă de emoții. Și de cele mai multe ori..emoțiile mele m-au dus în zone mai puțin demne de apreciat din exterior, chiar dacă sufletul meu urla de fericire. Bineînțeles..urla pe moment, căci fericirea e ceva scurt și relativ. Ea și suferința au o relație mai strânsă ca marea cu cerul. Dar oare suferința chiar e constructivă?

  Cred foarte tare că cel mai de preț sentiment e acela de recunoștință. Când te bucuri de experiențele tale și ți le amintești cu drag, când înveți lecții care îți formează caracterul. Aristotel spunea că suntem suma amintirilor noastre, iar eu, o banală scriitoare de 20 de ani, cu gânduri și tendințe filosofice, am ajuns să-i dau dreptate. Totuși, stau să mă gândesc..noi, ca postmoderniști, putem să fim fericiți și împliniți cu amintirile noastre atunci când ceilalți nu văd în noi lecția, ci greșeala?

  Cât de mult ne putem exhiba fără să fim “puși la zid” și catalogați drept imorali?

#sufletepereche

   
    De ce alternăm atât de des între statusurile “single” și “taken”?

    Cred că nu mai avem răbdare să cunoaștem. Nu ne mai mulțumește nimic. Facem liste: cu bune, cu rele, băi fierbinți, apoi meciuri cu băieții, cină romantică, a doua zi dorința de libertate, te iubesc, dar nu în seara asta, bla bla-uri..oare nu ne dăm seama cine e partenerul potrivit sau avem prea multe pretenții?

  Din păcate, am ajuns să fim ghidati de frică. Ne e așa de frică să nu suferim, să nu cumva să ne iasă la iveală slăbiciunile și frustrările, încât nu mai știm să gestionăm o romanță! Căutăm motive să plecăm de lângă cineva, doar pentru că ne e frică de faptul că am putea ajunge să-l iubim pe acel cineva și atunci ne-am pierde pe noi înșine. De ce înțelegem greșit iubirea? Cine spune că nu poți evolua în doi?

  Greșeala pe care o facem majoritatea este că avem în mintea noastră o normalitate după care ne trăim principiile, uitând că uneori trebuie să lăsăm de la noi, să ne modelăm această normalitate a realității după sentimentele și regulile relației. Ne comparăm actualele iubiri cu fostele drame, ne certăm când nu mai știm despre ce să vorbim și plecăm fără să ne luăm rămas bun. Fugim cu sufletul de la un om la altul, haotici și disperați să găsim exact ce ni se potrivește.

  Ei bine..am un pont: suntem atât de răsfățați de opțiuni, încât am ajuns incapabili să luăm o hotărâre! Adevărul este că nimic nu ni se potrivește mănușă! Nu există iubirea ideală, dar există dragoste, sinceritate, acceptare, răbdare și..există momente. Momente și oameni de care nu mai știm să ne bucurăm!

#delirezi

– Auzi, tu te-ai gândit serios ce vrei de la viață?
– Iar ești high?
– Băăă…Vorbesc serios.
– Opaaa! Ai chef să ne jucăm de-a filosofii, hă?
– Te întreb serios, V.
– Ce vreau de la viață…hmmm…să simt.
– Să simți ce?
– Pasiune.
– Atât?
– Da. Pasiunea este ca un afect, te lovește simțirea însăși, doar că spre deosebire de afect, pasiunea durează o viață-ntreagă.
– Ești nebună. Iar delirezi. Te întreb serios ce vrei de la viață.
– Sunt enigmatică. Nu o să-ți dau un răspuns de genul “vreau un job stabil, un soț și un copil”
– Eu cred că ar trebui să-mi poți da un răspuns serios. E cazul.
– Oh! Ceva serios..de ce? Ție ți se pare că viața e ceva serios? Nu vezi că suntem făcuți la mișto? Nici măcar nu știm de unde am venit sau unde dracu ne ducem. Plus că fiecare are alt destin, pentru fiecare din noi viața are un alt înțeles.
– Hai termină cu prostiile și spune-mi.
– Ce să-ți spun? Că îmi doresc și eu lucruri stabile, care să-mi ofere o siguranță? Clar că îmi doresc, dar le las să se întâmple. Ce ține de mine, fac. Restul..las în voia destinului, că oricum puterea noastră de control asupra propriei vieții e o iluzie.
– Și dacă destinului nu-i pasă de tine?
– Și dacă nu-i pasă, ce? Atunci sunt o piesă de artă, un tablou făcut din miserupism și flegmă.
– Ieeeex!!
– Ce? Haha. Și flegma e o artă. Totul e ambiguu și interesant, dacă știi cum să privești. Orice mister are o frumusețe aparte. “Din bube, mucegaiuri și noroi, iscat-am frumuseți și prețuri noi.”
– Iar începi..iar ești nebună.
– Sunt nebună, da! Nebună după buze roșii, după poeziile lui Arghezi și lichior.
– V, revino-ți și hai să ne odihnim.
– Nuuuu! Vreau să scriu acuma!
– Iar te apucă dimineața și te găsesc dormind cu capul pe o bucată mototolită de hârtie.
– Si ce? Nu arăt sexy când adorm de la prea multe gânduri desfrânate și cu mâinile pline de cerneală? Mai știi stiloul ăla pe care l-am primit de la Andrei? Oare unde l-am pus?..
– Știi..uneori stau și mă întreb cum dracu reușesc să te suport.
– Hahaha! Mă iubești, chica, mă iubești!
– Ai noroc cu asta!
– Normal! Crezi că eu nu te iubesc? Doar că suntem diferite, iar tu nu vrei să mă-nțelegi.
– Și ce ar trebui să fac pentru a te înțelege?
– Să iei un ac, mare cât casa și să-ți imaginezi cum îmi despici creierul în două, să citești fiecare vers ascuns în emisferă stângă, să te afunzi în cerebel, să-i ghicești intențiile..
– Ai luat examenul la neuro să-nțeleg?
– Am luat 6!
– Hai să dormim, V.