#cevadebăut

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

  -Nu pot s-o fac. Mi-am imaginat acest moment atâția ani de zile…Știu că sună ciudat, nu aveam de gând să fac nimic în privința asta atunci și sincer, nici acum nu-mi vine să cred că se întâmplă, dar ai avut mereu ceva care mă umplea de dorință. Vedeam potențiala femeie din tine și gândul la cum urma devii, mă înnebunea. Sunt cu tine acum, ești goală, în brațele mele și nu pot face nimic. Te vreau atât de tare, încât sunt copleșit..de finețea asta a ta și totodată de puterea pe care o ai, dezinvoltura cu care te lași purtată de plăcere, senzualitatea..sunt foarte emoționat și incapabil să te..

  Mă duc să-mi pun ceva de băut. Vrei ceva?

  Am zâmbit și am dat din cap că nu. Renunțasem deja la orice gând erotic, îl așteptam acoperită, nedumerită și singură. “Cum să mă admire aşa de tare și totuși să nu poată face nimic?..”

  Apoi mi-am dat seamă că pentru el eram ceva mai mult, ceva aparte, căci după ce s-a  întors la mine, m-a îmbrățișat cu priviri adânci…și când povesteam și râdeam ca niște copii maturi, s-a scris între noi o poveste. Începeam să-l descopăr așa cum era el, de fapt. Sensibil și romantic, cum nu-l mai văzusem până atunci. Atât de sincer, încât inhibarea lui de mai devreme mi se părea acum un act de curaj. Cine se dezvăluie așa în fața unei femei?..Pătrunzător și poetic, ne priveam și lăsam să plutească între noi fantezii, fără să ne facem planuri. Gândeam cu sufletul și ne apropiam din ce în ce mai tare. 

  Hai, iubește-mă!

  Și m-a iubit..depășit de situație, adâncit în moment.

Leave a Comment