#mi-aidatcuflit?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Tumblr

#mi-aidatcuflit?

Tot ce îmi doream în momentul respectiv, a fost să dau cineva ca tine și am dat de tine! Am dat de tine la momentul potrivit.

M-am simțit așa de bine…mi-ai spus o grămadă de cuvinte frumoase (m-am bucurat că știi atâtea), iar eu știam că mă minți, dar erai așa de dulce…nu puteam să te opresc. Râdeam ca un copil inocent și gândeam ca o femeie deșteaptă. Vezi tu..e greu să fii o femeie deșteaptă ( trebuie mereu să faci pe proasta, ca să nu te dai de gol).

Când mi-ai spus că vom ieși la o cafea, trebuia să specifici că fiecare dintre noi va ieși la o cafea, dar separat. Oricum te văd în oraș mereu, la același local, cu aceeași cafea plictisită lângă tine și căutând noi victime. ( nu e ca și cum ai dispărut de pe fața Terrei, te găsesc la Starbucks). Explică-mi te rog procedura ta ( tu mă cauți, tot tu mă ignori). Vreau și eu să o învăț, poate îmi crește și mie stima de sine, aplicând-o. Ah! Aproape am uitat să-ți spun: „Nu, nu mi-ai dat cu flit!”Am profitat amândoi de compania celuilalt, este o diferență.

Te văd în fiecare zi pe facebook, postând poze în oglindă…nici măcar nu mă faci să-mi fie dor de tine, tu, „sfâșietorule de inimi” ! (micuț narcisist). Să știi că nu m-am supărat, „you should go and love (fuck) yourself. (știm amândoi că sunt prea „cute” ca să nu scriu despre tine.:))

Leave a Comment